Ana içeriğe atla

Hayret

Bugün Ekşi Sözlük'te dolanırken bir entry'ye rast geldim, "Ahahah, tam da benim düşündüğüm şeyi ne güzel yazmış" dedim ve oy vermek istedim. Oy verme düğmelerini bulamayınca bir daha baktım ve aslında o entry'nin üç yıl önce benim tarafımdan yazıldığını fark ettim. Kendi yazdığım şeyi unuttuğuma mı yanayım, aradan üç yıl geçtikten sonra kendi kendimi hâlâ güldürebildiğime mi sevineyim yoksa bütün bu kendimi beğenmişliğimle bu yazıyı mı sonlandırayım, bilemedim...

Yorumlar

  1. asıl "hayret" olan bu yazıya nasıl yorumlar patlatılmamış. sevgili sarper, seni oldukça esprili, esprilerini de oldukça eğlenceli bulurum. ama senin kendi esprilerini komik bulman düpedüz kendini beğenmişlik. en "hayret" olanı da kendini beğenmişliğinin farkında olman, ama bu farkındalığın seni durdurmaması, ama bunu ifade etmekle kabullenmekle karışık reddetmen.

    neyse sadede geleyim. madem ki ekşi sözlükte rastladığın kendine ait bir entry sonucu gelişti bunlar, ilgili entry'yi de yazmanı bekliyorum. mertlik bunu gerektirir. o değil de, merak uyandırıyorsun.

    bir de biraz daha yere yaklaş, aramıza karış lütfen. "üç yıl geçtikten sonra kendi kendimi hâlâ güldürebildiğim"miş...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder