Ana içeriğe atla

Cumartesi günleri

Cuma akşamı Emre bana geldiğinde, adet olduğu üzere yine birtakım spor müsabakalarını izledik televizyonda. NTV Spor'un kablo TV'de de yayına başlamasının etkisiyle gece boyu bir sürü farklı spora şahit olma olanağımız oldu. Önce TRT 3'de, Mayıs ayında Antalya'da gerçekleşmiş olan Okçuluk Dünya Şampiyonası'nın üçüncülük maçını seyrettik. Türkiye'yle Tayvan -ya da uluslararası müsabakalardaki ismiyle Chinese Taipei- arasındaydı, Tayvan kazandı. Bilahare, NTV Spor'da Isinbayeva'nın Golden League'de 5.03 ile dünya sırıkla atlama rekorunu kırmasını izledik. Arada bir de Fox'da Türkiye Karması - Dünya Karması Kick-Box müsabakalarına bakındık.

02:30 civarı ben odama çekildim, kitap okumaya başladım. Bir süre sonra uyuyamayan Emre odama daldı ve yaklaşık 15 dakika kadar kitaplarımı karıştırdı, ardından salona geçtik ve Emre DVD'lerimi karıştırdı. İki hafta önce aldığım Sarı Mercedes'te karar kıldı. Yeni izlemiş olmama rağmen takıldım, ilk yarım saatini ben de izledim, sonra odama çekildim.

Emre ile hareketli başlayan cumartesi günü, öğle saatlerinde yapılan bir oyuncu değişikliği sonucu Deniz'le devam etti. Deniz, önce 450 ml'lik Coca-Cola bardağımı kırdı, bir süre sonra da beni domates çekirdeğiyle vurdu (:

Akşama doğru ise -Bir aralar böyle bir program vardı TRT'de, Taş Devri'nden sonra yayınlanırdı.- Deniz gitti, kısa bir süre sonra Cemile geldi. İnternetten bilet alıp Kanyon'da sinemaya gittik, teknolojiyi kullanışımızdan ötürü Cemile çok sevindi, film bitince de koltuğa kahve döktü -sadece birkaç damla-.

Sizce de cumartesi haftanın güzel bir günü değil mi?

Yorumlar

  1. peki ama sarper, ayıp değil mi şimdi senin yaptığın..ispiyoncu! hıh!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder