Ana içeriğe atla

Kendimi kaybettim, hükümsüzdür...

Bir süredir genel olarak kafam pek dağınık, yoğun çalışmanın getirdiği genel bir yorgunluk hali olsa gerek... Önceki hafta bir akşam banka kartımı kaybettim, bu hafta da bir akşam -nasıl becerdiysem- telefonun kılıfını kaybettim. Muhtemelen bu ikisini de takside düşürdüm. Çalışmaya başladığım ilk haftalardan birinde de laptop'ı bırakıyordum az kalsın bir takside... Olur da bir gün gizemli bir biçimde ortadan kaybolursam beni taksilerde arayın (:

Yorumlar

  1. toplu taşımayı bırakmışız bakıyorum (:

    YanıtlaSil
  2. biraz önceki yorumu yazan benim ama yanlışlıkla bilgisayarda açık kalmış olan bir başkasının hesabıyla yazmışım. kusura kalmayın (:

    YanıtlaSil
  3. kardeşim, aynı durumdan ben de geçtim. onlarca kez kart kaybettim...istersen konuşalım. bir şekilde düzeldim, nasıl hala bilemiyorum, ama iyi tahminlerim var. bunlar sana yararsa, bir nebze de olsa sana iyi gelirse, çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  4. Aycan'ın durumu da seninki ile benzer. Her hafta sonu bir şeylerini kaybetmezse adamın içi rahat etmiyor resmen! Derhal güçlerinizi birleştirip bu gidişatınıza bi' dur demeniz gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  5. @KIzçocuğu: toplu taşıma beni bıraktı, işten çıktığım saatlere kadar beklemiyor (: sabahları görüşüyoruz genelde...

    @bir adam: bekliyorum tahminleri

    @helixset: ben henüz anahtarımı kaybedip kilidimi değiştirmek zorunda kalmadım (: ama anahtarımı ajansta unuttuğum oluyor son zamanlarda sıkça...

    @Kasım: hoşbulduk (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder